Blog

Első bejegyzés

Első bejegyzés (Kőszegi Richárd) - 2011. április 3.

Sziasztok!

Azt gondoltuk zenekarilag, hogy az első blogot írjam meg én, ám legyen. :) Ez a blog annyiból fog állni, hogy időről időre valamelyik zenekartag (esetleg egy ahhoz közel álló valaki) leírhatja éppen aktuális véleményét, érzéseit stb., például egy koncert után, hogy ő milyennek látta, hogyan is élte meg. Reméljük, hogy tetszeni fog nektek ez az újításunk.

Ha már tetszésről és újításról beszélek... Mint láthatjátok, a Forgotten Years weboldala megújult. A dizájn alapvetően a régi maradt, de tartalmilag szinte mindenhol van valami új, valami plusz. Úgy gondoltam, hogy röviden összefoglalom ezeket, annál is inkább, mivel én szerkesztettem. :) Tekinthetitek egyfajta úti kalauznak is.

Vegyük sorra akkor:
Mostantól van külön kezdőoldalunk, egyrészt mert miért ne (:D), másrészt keresőoptimalizálás miatt is hasznos. Lépjünk be az oldalra! Látható, hogy a dizájn ugyanaz, ami más: általánosan kisebbre vettem a betűméretet, így sokkal jobban néz ki az egész, de még olvasható. A betűszín is megváltozott némileg. Tettem egy rövid leíró szöveget a zenekari logó alá.

Ennyit az általános fejlesztésekről, lássuk a menüpontokat. A Tagokhoz felkerültek új emberkéink is (ezúton is köszi, hogy itt vagytok!), a régi tagok listáját pedig a linkre kattintva egy új oldalon tekinthetitek meg mostantól. Frissítettem a Biográfiát a jelenlegi helyzetnél, plusz bekerült a 2010-es év is.

Diszkográfia: mint láthatjátok, csoportokba lett szedve ez a rész, a képekre kattintva megnézhetitek a 2 EP tartalmát, illetve a többi számainkat is. Fontos, hogy az eddig elkészült mp3-okat továbbra is le lehet tölteni!

Videók: ez egyike az új menüpontoknak. Itt megnézhetitek az eddig elkészült videókat, amelyek kapcsolódnak a zenekarhoz. Az még nem dőlt el, hogy ha jóval több videó lesz, akkor is mind be lesz-e linkelve. Előfordulhat, hogy akkor is csak néhány, az összes megtekintéséhez meg egy link mutat a Youtube csatornánkra. Ez még a jövő zenéje.

Képek: azt gondolom, itt történt a legnagyobb változás a weblapon, de az biztos, hogy ezzel volt messze a legtöbb munkám. :) Minden eseményhez kiraktam egy képet, amelyekre kattintva eljuthattok az adott képsorozathoz. Itt továbbra is megvan a lehetőség, hogy bármelyik kisképre kattintva megjelenik annak normál méretű változata. Az újítás viszont, hogy a kisképek felett van egy link, amelyre kattintva, lehetőségetek van a képek albumként történő megtekintésére. Akár egyenként, akár pár másodpercenkénti automatikus léptetéssel.

Blog: már leírtam mindent erről. :)

Elérhetőségek: a zenekart továbbra is az én e-mail címemen lehet megkeresni, bármilyen hozzánk kapcsolódó ügyben. Mostantól képes alakban (értsd: banner) teszünk ki linkeket, amelyeken szintén elérhettek minket, vagy valamilyen szinten kapcsolódik hozzánk.

Kb. ennyit tudok írni az újításokról. Remélem, nektek is elnyerte, elnyeri majd a tetszéseteket. A zenekar továbbra is lelkesen próbál, általában heti 1 alkalmat sikerül összehoznunk. Tervezünk egy tehetségkutató fesztiválra történő jelentkezést, ez is nemsokára eldől. Ha bármi új infó van, azt úgyis azonnal tudatjuk Veletek. Találkozzunk a következő blognál is!

Baráti üdvözléssel,
Ricsi